![]() |
#1 | ||
|
![]() :ranting:
Ako ima negdje neko tko će razumjeti ovu poruku, bio bi mu neizmjerno zahvalan za pomoć. Imam instaliran XP i stvarno nijedna normalna igrica ne može da se igra. Nakon istalacije i pokretanja pojavi se poruka, predpostavljam od mikrosofta "da im je žao i da im E-mailom pošaljem report". Ako neko zna rješenje molim za pomoć. Unaprijed zahvalan |
||
|
|
![]() |
#2 | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Join Date: Dec 2004
|
![]() thats what i thought, too
|
||
![]() ![]() |
|
![]() |
#3 | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Join Date: Sep 2004
|
![]() Please use english if you want to expect someone to be able to help you.
|
||
![]() ![]() |
|
![]() |
#4 | ||
![]() ![]() ![]() ![]() Join Date: Feb 2005
|
![]() Pokušaj sa dos box-om Imaš link na ovim stranicama) ili pogledaj na ovim stranicama na onim donjim linkovima, drivers, sistem disk i ostale (negdje na dnu).Nemam inače iskustva sa XP ali koliko sam čitao on nema MS Dos u sebi
|
||
![]() ![]() |
|
![]() |
#5 | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Join Date: Oct 2004
|
![]() OK - I'll do this in Croatin, because I'm not sure the person who posted this knows enough English (BTW - he said that his games crash in WinXP).
Ako su igre napravljene za MS-Dos onda upotrebi DOSBox. U 95% rada bez problema. Ali ako su igre za koji drugi Windows sistem onda češ morati praviti čuda, da prorade. Možeš uvjek pokušati da klikneš desno na mišu na ikoni za program i nastaviš kompatibilnost, ali to skoro nikad ne radi (bar meni ne). Najbolji je način još uvjek DUAL-BOOT (znači da imaš dva sistema: npr. WinXP i WinME). Za igre bi to trebalo biti dovoljno. Još samo jedna napomena, ako imaš probleme, uvjek možeš pisati kome na PM (personal message) ima nekoliko ljudi koji razumiju hrvatski, srbski (nisam siguran u kome si jeziku pisao...). Ali nemoj previše pisati po forumima u jezicima osim engleskog. Pozdrav |
||
![]() ![]() |
|
![]() |
#6 | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Join Date: Sep 2004
|
![]() No problem in letting you handle it Sebastianos but as I said don't expect us non-Croatian to help him if we can't even understand what he's saying.
|
||
![]() ![]() |
|
![]() |
#7 | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Join Date: Oct 2004
|
![]() Try using doxbox (how would I say this in ....???) I understood the question but I cant say the answer.
|
![]() |
#8 | ||
![]() ![]() ![]() Join Date: Aug 2004
|
![]() Quote:
Prilično jednostavno, zar ne? (možda ipak ne Ako ni nakon ovoga ne uspiješ pokrenuti igru, ponovno se javi, opiši detaljno što se dogodi kad ideš pokrenuti igru, i čekaj odgovor od jednog od dobrih hrvata (mene :angel: )! Pozdrav! :bye: |
||
![]() ![]() |
|
![]() |
#9 | ||
|
![]() I co to ma znaczyć? Nie wszyscy tutaj jesteśmy z krajów angielskojęzycznych, ale to jest forum międzynarodowe więc przez sam fakt rejestracji zobowiązaliśmy się do używania języka angielskiego.
(And what is that supposed to be? Not all of use here are use english as their primary language, but this board is international, so by the very fact of registering we agreed to use English here.) |
||
![]() ![]() |
|
![]() |
#10 | ||
![]() ![]() ![]() Join Date: Oct 2003
|
![]() Quote:
Rabyd Rev -- 2 Timothy 2:15 |
||
![]() ![]() |
|